Daisy Bogaert

Ik ben opgegroeid in het midden van Limburg en vanaf 1992 voor mijn werk en studies de wijde wereld in getrokken.

Enkele jaren later, heb ik in Barcelona voor het eerst kennis gemaakt met Kundalini yoga en was ik vanaf de eerste les meteen in love 🙂

Ik volgde daarna tal van ander yoga vormen maar geen enkele kon me echt bekoren en me het gevoel geven zo compleet te zijn als de kundalini vorm. Toen ik na een aantal jaren naar België terugkeerde, merkte ik op dat er hier geen Kundalini yoga lessen werden aangeboden. Om hierin verandering te brengen, besloot ik om aan de bron van de Kundalini in New-Mexico een opleiding tot lesgever te volgen. Sinds 2006 geef ik wekelijks lessen op diverse locaties.

Ik ben opgegroeid in London en woon sinds 1994 in Limburg. Sinds 2015 geef ik yoga les volgens de Kundalini traditie. Ik heb zelf Indische roots. Met deze culturele en spirituele bagage ben ik verder aan de slag gegaan. Na verschillende yoga vormen ben ik beland bij de Kundalini. De sterke invloed op mijn zelfbewustzijn wil ik delen met anderen die sterker in het leven willen staan zowel geestelijk als lichamelijk.

Ava Kholwadia

 

Ik ben opgegroeid in London en woon sinds 1994 in Limburg. Sinds 2015 geef ik yoga les volgens de Kundalini traditie.

Ik heb zelf Indische roots. Met deze culturele en spirituele bagage ben ik verder aan de slag gegaan. Na verschillende yoga vormen ben ik beland bij de Kundalini. De sterke invloed op mijn zelfbewustzijn wil ik delen met anderen die sterker in het leven willen staan zowel geestelijk als lichamelijk.

 

 

Taran Nidhaan Kaur / Joke Aerts

 

Sinds 2011 geef ik verschillende yogastijlen en sinds kort zowel in Tenerife als in België.

De mooiste transformatie voor mezelf mocht ik ervaren met Kundalini Yoga. De kriya’s en meditaties versterken je zenuwstelsel, waardoor je in je kracht staat en geven je de power om ervoor te gaan. Het heeft me dichter bij m’n ware zelf gebracht en het is dan ook fantastisch om deze yogavorm met vele anderen te mogen delen.

 

Nathalie Christiaens

Ik ben Nathalie, opgegroeid in de modesector en met studies als verkoopster-etalagiste en schoonheidsspecialiste-visagiste, heb ik de fashion altijd gecombineerd met de beauty. Na een intermezzo in mijn leven als customer service agent en flight controller op de luchthaven van Zaventem, bracht mijn gevoel en creativiteit me terug naar de mode.

Vorig jaar kreeg ik de kans om met een andere interesse een stap verder te zetten, en zo werd ik van yoga-beoefenaar een yoga-docente na het succesvol afronden van mijn intensieve opleiding bij Yogalife.org onder leiding van Sanjeev Bhanot, director, teacher en lid van de toegewijde staf van het Chopra center. Mede door de andere teachers werd ik ingewijd en gecertifeerd in de hatha yoga filosofie en praktijk, en zo ook geregistreerd bij YogaAlliance.

Ik ben zelf een 4-tal jaren geleden begonnen met hatha yoga en het is een mooi en wervelend pad die me reeds tot hier gebracht heeft, tot dit moment.