Daisy Bogaert

Ik ben opgegroeid in het midden van Limburg en vanaf 1992 voor mijn werk en studies de wijde wereld in getrokken.

Enkele jaren later, heb ik in Barcelona voor het eerst kennis gemaakt met Kundalini yoga en was ik vanaf de eerste les meteen in love 🙂

Ik volgde daarna tal van ander yoga vormen maar geen enkele kon me echt bekoren en me het gevoel geven zo compleet te zijn als de kundalini vorm. Toen ik na een aantal jaren naar België terugkeerde, merkte ik op dat er hier geen Kundalini yoga lessen werden aangeboden. Om hierin verandering te brengen, besloot ik om aan de bron van de Kundalini in New-Mexico een opleiding tot lesgever te volgen. Sinds 2006 geef ik wekelijks lessen op diverse locaties.

Ik ben opgegroeid in London en woon sinds 1994 in Limburg. Sinds 2015 geef ik yoga les volgens de Kundalini traditie. Ik heb zelf Indische roots. Met deze culturele en spirituele bagage ben ik verder aan de slag gegaan. Na verschillende yoga vormen ben ik beland bij de Kundalini. De sterke invloed op mijn zelfbewustzijn wil ik delen met anderen die sterker in het leven willen staan zowel geestelijk als lichamelijk.

Ava Kholwadia

 

Ik ben opgegroeid in London en woon sinds 1994 in Limburg. Sinds 2015 geef ik yoga les volgens de Kundalini traditie.

Ik heb zelf Indische roots. Met deze culturele en spirituele bagage ben ik verder aan de slag gegaan. Na verschillende yoga vormen ben ik beland bij de Kundalini. De sterke invloed op mijn zelfbewustzijn wil ik delen met anderen die sterker in het leven willen staan zowel geestelijk als lichamelijk.

 

 

Taran Nidhaan Kaur / Joke Aerts

 

Sinds 2011 geef ik verschillende yogastijlen en sinds kort zowel in Tenerife als in België.

De mooiste transformatie voor mezelf mocht ik ervaren met Kundalini Yoga. De kriya’s en meditaties versterken je zenuwstelsel, waardoor je in je kracht staat en geven je de power om ervoor te gaan. Het heeft me dichter bij m’n ware zelf gebracht en het is dan ook fantastisch om deze yogavorm met vele anderen te mogen delen.